Om Milzone

Fejlmeddelelse

  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/milzone.dk/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 af /var/www/milzone.dk/public_html/includes/menu.inc).
  • Milzone kunder er restauranter og storkøkkener, fødevarevirksomheder, medicinalvirksomheder samt virksomheder indenfor metalbranchen, som har udsugnings- eller ventilationsanlæg hvori der aflejres fedt eller olierester, som af brandsikkerhedsmæssige eller hygiejniske årsager skal fjernes, eller aftrækssystemer som udleder lugte som er ubehagelige for omverdenen. Det er også virksomheder som stiller bakteriologiske krav til luften i produktionslokaler og lagre.

  • Ved at behandle   ventilationssystemerne med Ozon (O3) omdannes fedt og olierester til et pulver som fjernes med luften, samt lugte nedbrydes og generer dermed ikke omgivelserne. Luften i produktionslokale kan også behandles med Ozon som slår bakterier og skimmelsvampe ihjel, til gavn for produkternes holdbarhed.

  • OZON anlæg fra Milzone unikke ved at de har en meget høj Ozon produktion og er effektive med et lavt energiforbrug.

  • Vores kunder sparer omkostninger og ressourcer til kanalrensning af deres udsugningssystemer eller brug af kemikalier til desinfektion af lokaler, samt de slipper for utilfredse naboer som klager over lugtgener. Dette til gavn for vores alle sammen’s miljø, fordi Ozon er en ustabil luftart som fuldstændig nedbrydes til rent ilt.

  •  Det er en fornøjelse  at se et ventilationssystem, som har været behandlet med Ozon fra en generator fra Milzone i et stykke tid. Den er hel ren og blank indvendig og der kommer ingen lugtgenrer derfra.