Test fra restrurations køkken.

Før og efter installation af ozongenerator fra Milzone på emhætte i en restaurant.

Udsugningsanlægget bliver brugt som udsugning fra grill og friture, samt til indblæsning af frisk luft i køkkenet. Den udsugede luft bliver varmen genanvendt i en krydsveksler, hvor den er med til at opvarme indblæsningsluften. Den behandlede luftmængde for dette anlæg er 5.500m3 luft i timen. Hvis udsugningsanlægget ikke bliver behandlet med ozon, ville det være nødvendigt, at udskifte filter i udsugningsanlægget ca. 1 gang om måneden. Med installation af ozongenerator fra Milzone skal disse filtre kun udskiftes hvert ½ år. Ozongeneratoren er styret af en Trend automatik, så hvis der skulle opstå kommen en fejl, vil Trend automatikken give en fejlmelding og stoppe ozongeneratoren. To af de helt store fordele ved at installere en ozongenerator fra Milzone, er at man altid har fjernet fedt og andre organiske materialer fra udsugningskanalerne og derved minimerer brandfaren som opstår ved en evt. overophedet friture. Derudover sparer man udgifter til dyre rensninger af kanalerne flere gange om året. Det afbillede anlæg her, har kørt uden problemer, siden sommeren 2010.Ozongeneratoren er monteret på indblæsningsluften fra ventilationsanlægget. Det har den store fordel, at den luft man skal behandle med Ozon er tempereret som har betydning for, hvor effektiv ozonen er til at behandle udsugningsluften. Bliver temperaturen for høj falder effekten, det samme gør sig gældende, hvis temperaturen bliver for lav.

   

Udsugningsrøret fra emhætten før der bliver koblet ozonanlæg på ventilationen.

Det samme rør, det har fået lov at køre med Ozon i en periode. Her er kun hvad der minder om lidt melstøv tilbage, som er resterne af alt tidligere fedt.