Test på maskinfabrik.

Fejlmeddelelse

  • Deprecated function: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters i drupal_get_feeds() (linje 394 af /var/www/milzone.dk/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 af /var/www/milzone.dk/public_html/includes/menu.inc).

 Før og efter installation af ozongenerator fra Milzone på udsugningskanaler på en maskinfabrik.

Her ses billeder fra en test på en maskinfabrik. Ecozone ozon anlægget blev monteret på et eksisterende gl. udsugningsanlæg, hvor der indvendig i rørføringen var et 3-5 mm tyk lag af gammel olieslam.
Det første billede er tage på installationsdagen, hvor der er blevet lavet et inspektionshul. Det andet billede er taget efter anlægget har kørt med ozonanlægget fra Ecozone i en periode. Olieslammet er nu blevet omdannet af ozonanlægget til et tyndt tørt lag, som skaller af når der bankes på røret. Dermed er brandrisikoen mindsket meget, og virksomheden kan spare rensning af røret, og i værste fald udskiftning af luftkanalerne.
Med luft renset med et Ecozone anlæg, er det i de fleste tilfælde muligt at etablere varmegenvinding på den udsugede luft, og dermed kan anlægget hurtigt forrentes af sparede energiomkostninger.
Denne ekstreme test viser, hvor effektivt et ozonanlæg fra Ecozone er. Anlægget vil kunne bruges i de fleste industrier, hvor der er problemer med fedt eller olie belægninger i rørføringer.

Er der problemer med lugtgener til eksternt miljø, kan dette også i de fleste tilfælde løses.

   
Udsugningsrøret set indeni, før der blev installeret en ozongenerator fra Milzone. Det samme rør, det har fået lov at køre i en periode. Her er kun hvad der minder om lidt melstøv tilbage, som er resterne af alt tidligere olieslam.